Miniseminarier för ert företag

  • Anpassat efter ert företags kunskapsbehov om grisproduktion och nötproduktion i Danmark – vi sätter alltså ihop ett program tillsammans med er
  • Möjlighet till allmänna ämnen om grisköttsproduktion och nötköttsproduktion eller mer specifika ämnen inom bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet
  • Hålls i Sverige – gärna hos er i själva verksamheten
  • Tidseffektivt: normalt 3-4 timmar (efter önskemål och beroende på valda ämnen kan tiden naturligtvis utökas)
  • Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt.
  • Tidigare ämnen har varit: ”Myter och fakta om MRSA” och ”Aktuella strategier och initiativ inom djuromsorg i Danmark”
  • Exempel på program här

Kontakta oss gärna om ni har ett konkret önskemål om ett miniseminarie kopplat till djuromsorg, livsmedelssäkerhet eller spårbarhet. För kontaktinformation – se längst ner på sidan.

Seminarie för grupper

  • Normalt uppdelat i två delar
  • Presentationer om primärproduktion och slakt – fokusämnen är bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet 
  • Besök hos grisproducent och nötproducent på slakteri med bl.a. presentation och dialog om ämnena i praktiken
  • Hålls normalt i Danmark
  • Tidsmässigt ca 2 dagar
  • Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt
  • Exempel på programhär

Kontakta oss gärna för information om kommande seminarier. För kontaktinformation, klicka här